Kategorier
VVS

Relining i Stockholm sparar pengar och besvär

Vad menas då med relining i Stockholm? Vad det handlar om är att använda en mycket billigare och mindre krånglig metod för att förnya befintliga rörsystem.

Det är inte enkelt när det är svårt. Det kan alla vara överens om. Rörsystemen som löper i alla fastigheter kan vara ett ständigt bekymmer för många. De syns i allmänhet inte men slutar de fungera på ett tillfredsställande sätt kan alla vara säkra på att det märks. Dessutom märks det oftast på mindre trevliga sätt.

Oavsett om installation av rör för vatten och avlopp gjorts med bra material och metoder finns det en gräns för hållbarheten. Rörsystemen utsätts för rejäla slitage varje timme varje dag. År ut och år in och en dag är det dags. Det behöver inte handla om att en katastrof inträffar.

Goda resultat och få störningar med relining i Stockholm

När börjar man märka av att man behöver kontakta en expert inom relining i Stockholm? Ja, det kan vara så enkelt som att man som ansvarig vet med sig att det är dags, rent tidsmässigt. Statistiskt sett håller rörsystem i X antal år och sedan är det dags. Eller så visar mätningar och tester att kvaliteten på vattnet är otillfredsställande.

Vid en professionellt genomförd relining blir störningen för hyresgäster minimal. Man börjar med att rengöra de gamla rören invändigt. Sedan för man helt enkelt in nya skikt i de gamla rören och fodrar dem med hållbara och fräscha material. De gamla rören behöver inte kasseras utan får göra tjänst ett antal år till.