Kategorier
Hantverkare

Trägrindar för olika ändamål

Vill du få din gård att sticka ut och bli hållbar? Kvalitativa trägrindar med en fin design kommer att passa bra in oavsett var på tomten du vill ha dem.

Linnea och Oskar ägde en stor hästgård mitt ute på landet. Där hade de stora planer för framtiden. Linnea var den som aktivt red och höll på med hästar. Oskar var en riktig bonde, han ville plöja åkrar och ha kossor. Stallet de hade var väldigt stort och det fanns många möjligheter för hästmänniskor där. Stallet var så pass stort att de hade bestämt sig för att hyra ut stallplatser.

För Linnea var det otroligt viktigt att hästarna hade stora ytor att röra sig på, även om de gick själva. Varenda hage hade trästaket runtom för att göra det så säkert som möjligt. Fram tills nu var det bara rep för öppningen, men äntligen skulle de bytas ut mot trägrindar. Att gården såg fin och fräsch ut var viktigt för dem båda, och med inackorderingar var det möjligt att göra det.

Perfekt med trägrindar till paddocken

Att få en så stor gård att gå runt krävde mycket arbete. Det var både dyrt och tog mycket tid. Med inackorderingar så skulle det bli ändring på båda dessa saker. Inkomsterna från stallplatserna skulle hjälpa till att täcka en hel del utgifter. Linnea och Oskar hade även gjort en stor paddock som de skulle ha stor nytta av. Även den hade ett fint trästaket runtom.

Precis som till alla hagarna, skulle det installeras trägrindar även där. Trägrindar var verkligen det perfekta alternativet för att göra det säkert för både hästarna och ägarna. Dessutom gav det hela gården ett lyft och det såg otroligt lyxigt och exklusivt ut där. Alla trägrindar hade fina mönster som på ett snyggt sätt matchade varandra.