Kategorier
Målare

Målare i Nacka vet hur man ska sätta guldkant på tillvaron

Vad är ni ute efter? Ett mer enhetligt hem i dova färger, eller ett hem där varje rum är unikt och färgglatt? En målare i Nacka kan hjälpa er att komma igång.

Färg är precis rätt väg att gå när man behöver göra en förändring i livet. Låt ditt hem symbolisera vem du är som person, och vad du gillar. Det finns till exempel så många härliga färger i världen, men många känner att det räcker med vita väggar och vita snickerier, och en liten färgglad prydnadskudde. Är det sant? Inte om man frågar en duktig målare i Nacka.

Det är såklart lättare om man vill sälja huset. Då kan det vara bra att ha väggar i vitt eller andra ljusa nyanser, eftersom det gör att köparen lättare kan leva sig in i hur det är att sätta in sina egna möbler i hemmet. Men när du ska bo på en plats under en längre tid så är det klokt att sätta prägel på hemmet. Gör det till ett hem, inte din tillfälliga bostad.

Färgtips från en erfaren målare

Alla gillar olika stilar, och det är bra att du nu har bestämt dig för att sätta lite färg på tillvaron. Men hur mycket färg ska man egentligen dra in i hemmet? Att måla ett helt rum i samma färg, speciellt om det är en stark eller mörk kulör, kan lätt bli för mycket. Och med en ljus färg så är det onödigt att bara måla en fondvägg, eftersom man inte kan se någon skillnad.

Om du önskar få in en stark färg i ett rum, så kan det vara bra att tänka på den som en dekoration, inte som en basfärg. Och om du väljer en ljus färg kan det vara lika väl att måla hela rummet i den färgen, för att verkligen svepa in hemmet i en enhetlig ton. Rådfråga din målare för fler färgtips.